WEBraktár

WEBraktár! Egy okos megoldás internetes értékesítésre.
 
Bízza ránk termékei webes értékesítését! Regisztráció után, a WEBraktárba leadott termékeket az alábbi ingyenes szolgáltatások nyújtása mellett értékesítjük rapidline.hu és jatekker.hu webáruházainkban:
 

Meghirdetjük WEBraktárban leadott termékeit árportálokon, Google hirdetési rendszerében valamint egyéb online hirdetési felületeken.

Mindemellett folyamatos SEO keresőoptimalizálással arra törekszünk, hogy Partnereink WEBraktárban elhelyezett termékei egyre jobb helyezéseket érjenek el Google és Bing keresők találati listájában.

   

WEBraktárban elhelyezett termékeket biztonságtechnikai eszközökkel, vagyonvédelmi céggel valamint biztosítással védjük.

Logisztikai rendszerünk lehetővé teszi rendeléseink gyors és precíz kiszolgálását. Adminisztrációs felületünk segítségével Ön folyamatosan informálódhat rendelései státuszáról, raktárkészlete alakulásáról.

   

Gyors és kedves ügyfélszolgálattal készséggel állunk Partnereink és Vásárlóink rendelkezésére telefonon és e-mailen egyaránt.

Ügyfélszolgálati irodánk személyes átvevőpontként is működik, ahol Vásárlóink készpénzzel és bankkártyával is fizethetnek. Webáruházunkban lehetőség van online bankkártyás és előreutalásos fizetésre is.

   

A megrendelt termékek csomagolásánál gondosan ügyelünk a termék sérülésmentes szállítására, ezért védőcsomagolást is kapnak.

A munkanapokon délig leadott rendeléseket következő munkanapra kiszállítjuk! Versenyképes szállítási árakat kínálunk Vásárlóinknak.

   

WEBraktárban elhelyezett termékeket és azok mennyiségét, a rendeléseket, vásárlói véleményeket és egyéb pénzügyi adatokat Partnereink irányítópultunkon keresztül egyszerűen nyomonkövethetik. Emellett egy bemutatkozó oldalt is biztosítunk Partnereinknek, ahol összes raktáson lévő termékeik mellett tájékoztathatják vásárlóinkat tevékenységükről, stb.

 

Miért éri meg?

 

WEBraktár bármikor kötelezettség és költség nélkül feltölthető, bővíthető, vagy megszüntethető!

Webáruházunk és WEBraktár kezelőpanelünk biztonságos SSL kapcsolaton keresztül működik.

   
  • Nincs szükség logisztikai háttér rendszer kiépítésére, módosítására.
  • Nincs szükség raktár, ügyfélszolgálat és átvételi pont üzemeltetésére.
  • Nincs szükség hardveres és szoftveres beszerzésekre, bővítésekre.
  • Nincs szükség online marketing költségek fizetésére.
  • Nincs szükség csomagolóanyagok beszerzésére, csomagolási munkaállomás kiépítésére.
   

WEBraktár szolgáltatásunk ingyenes, csupán az értékesített termékek árából vonunk le a szerződésben meghatározott mértékű jutalékot.

   

Gyors és kedves ügyfélszolgálattal készséggel állunk Partnereink és Vásárlóink rendelkezésére telefonon és e-mailen egyaránt.

 
Regisztráljon, majd regisztráció után bővítse fiókját WEBraktár szolgáltatásunkkal!
 
További kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeink egyikén.